Opstrammeren Bygnaf 2B, 6100 Haderslev +45 74 52 49 44 / +45 30 58 12 52

Tilmelding

For at være sikker på, at der er plads til dig på holdene, skal du tilmelde dig via booking

Tilmelding til de forskellige hold kan ske 3 uger frem, og kan gøres i centret på vores kundecomputer, eller ved at klikke her. Dit medlemsnummer står på dit medlemskort. Din pinkode er din fødselsdato – 4 cifre.

Du kan booke 10 reservationer i systemet samtidig. Når du har brugt 1 reservation, kan du booke på ny. Du kan hente en App ned på din telefon, så er det nemt at tilmelde/afmelde sig. Find den via App Store – søg MyeClub centerkoden er: cCg21dAs

Vi henstiller til, at du, inden du booker, tager stilling til på hvilket hold du ønsker at deltage. For at afhjælpe lange ventelister beder vi dig undlade dobbeltbooking dvs. at booke dig til 2 hold af samme type der ligger i forlængelse af hinanden. Det er heller ikke tilladt, at booke dig til 2 forskellige hold med samme starttidspunkt.

Fremmøde

Ved fremmøde skal du køre dit medlemskort gennem kundecomputeren.

Fremmøde skal ske senest 5 min. før holdstart. Ved senere fremmøde mister du din reservation og pladsen kan gå til medlemmer på ventelisten.

Som fremmødt til en body bike time skal du være på cyklen 5 min. før holdstart.

Står du på en venteliste, må du først sætte dig på cyklen, når instruktøren giver grønt lys.

Udeblivelse

Udeblivelse fra reservation medfører en bøde på 25 kroner, som opkræves via PBS sammen med kontingentet.

Afmelding

Afmelding af hold skal ske senest 5 timer før holdets start ved at klikke her.

Afmelding af hold kan ikke ske pr. email eller via telefon.

Venteliste

Hvis du står på ventelisten er det vigtigt, at du tjekker om du er rykket op på deltagerlisten. Hvis du står på ventelisten til body bike, må du ikke sætte dig på en cykel, før instruktøren giver grønt lys.